PNL pune tunurile pe Meleșcanu, după lovitura dată ALDE: Va rămâne fără grup la Senat. Urâtă situație când ești trădat din interior

PNL pune tunurile pe PSD și pe Teodor Meleșcanu, propunerea pentru șefia Senatului. 

”Domnul Meleșcanu a făcut ceva lipsit de orice etică. Din cauza lui și a PSD, ALDE va rămâne fără grup la Senat. Urâtă situația când ești trădat din interior pentru niște cofeturi de conjunctură, nu? Dar e mai facil să dai vina pe Opoziție, în loc să te hotărăști ce vrei de la politică. Că nu merge și pe jos, și călare. Votul pentru alegerea președintelui Senatului va fi un test pentru viitoarea moțiune de cenzură. Atunci se va vedea capacitatea și disponibilitatea opoziției de a se mobiliza pentru un proiect comun și benefic pentru România” a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Raluca Turcan o critică pe Viorica Dăncilă pentru propunerea făcută și scrie că ”PNL, cel mai puternic partid al opoziției, pledează pentru susținerea candidatului nostru de către toate partidele de opoziție în funcția de Președinte al Senatului, din două motive. În primul rând, aceasta este unica soluție pentru a pune practic în acord structura de conducere a acestei camere cu realitatea unei noi majorități politice. În al doilea rând, propunerea ca Teodor Meleșcanu să conducă Senatul României este imorală și nu o putem accepta.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel