EXCLUSIV  PNL, piedică într-un proiect major. Băluță (PSD): Am rămas șocat. Sunt singurii care nu și-au dorit

pnl
pnl

Daniel Băluță a povestit la DC NEWS cum PNL s-a opus unui proiect important în Sectorul 4 al Capitalei.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a vorbit despre mutarea colectivului de medici, asistenți, studenți și cadre didactice ale Facultății de Medicină Dentară din actualul sediu, clădire cu risc reismic ridicat, în Sectorul 4 al Capitalei.

„Paradoxal, chiar dacă am o apreciere deosebită față de domnul Bușoi, este și dânsul medic, reprezentanții dânsului în Sectorul 4 ne-au oferit o situație inexplicabilă. Sunt singurii care nu și-au dorit lucrul acesta. Nici nu pot să spun PNL. Reprezentanții PNL-ului. PNL e un partid care este înclinat către profesii liberale și către activități educative. Reprezentanții PNL-ului au ”reușit” să explice doamnei prorector că nu este oportun să avem Universitatea de Medicină și Farmacie în Sectorul 4 că noi avem alte treburi”, a precizat Daniel Băluță.

Primarul a continuat și a precizat că în momentul în care reprezentanții PNL au transmis că un asemenea proiect nu este o prioritate, a rămas șocat, la fel ca și doamna prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Totodată, Daniel Băluță a transmis că sunt chesiuni foarte importante pe care politicienii, indiferent de culoarea lor politică, trebuie să le depășească pentru proiecte majore în favoarea cetățenilor. Daniel Băluță a făcut referire la construirea unui spital.

„Sunt medic și e normal să îmi doresc din tot sufletul să sprijin comunitatea noastră. Consider că sunt lucruri pe care obligatoriu trebuie să le depășim. Avem nevoie de asistență medicală acum. Durerile le avem acum, nu altădată. Altădată poate fi tardiv”, a mai adăugat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Iată dialogul complet:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel