PNL, negocieri pentru susţinerea Guvernului Orban: Vom discuta individual cu membrii Pro România

PNL
PNL

Ludovic Orban, premierul desemnat, a anunţat că vor avea loc discuţii individuale cu membrii Pro România pe tema votului de învestitură pentru Guvernul Orban, pentru a fi asigurat cvorumul. 

"V-am spus că suntem în discuţii individuale cu peste 25 de parlamentari (de la PSD şi neafiliaţi politic - n.r.). Sigur că acum, fiind în situaţia în care Victor Ponta a anunţat că nu sprijină învestirea Cabinetului, evident vom discuta individual şi cu parlamentarii de la Pro România, pentru a fi prezenţi şi pentru a participa la asigurarea cvorumului. Suntem în discuţii continue şi sunt la fel de încrezător că vor exista mulţi parlamentari care să susţină guvernul. Au şi fost date declaraţii din partea unor parlamentari independenţi, din partea unor parlamentari, inclusiv PSD, prin care s-a anunţat intenţia de a susţine învestirea guvernului", a afirmat Orban la sediul central al PNL, conform Agerpres.

El a menţionat că parlamentarii care votează învestirea Guvernului Orban 'servesc un interes fundamental pentru România', şi anume interesul de a avea un guvern care să rezolve 'gravele probleme' cu care se confruntă ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel