PNL, moţiune simplă împotriva ministrului Dănuţ Andruşcă

Grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor a depus miercuri o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă. 

'Vă anunţ, în numele PNL, că depunem astăzi moţiunea simplă 'Dănuţ Andruşcă sau cum să destabilizezi deliberat economia României. Incompetenţa falimentează România'. Moţiunea e îndreptată împotriva ministrului Andruşcă, o găluşcă prea mică pentru o economie atât de mare. Moţiunea este îndreptată împotriva unui ministru care s-a remarcat în spaţiul public doar prin gafe, bâlbe şi prin nişte lucruri care au făcut deliciul inclusiv al dvs, al colegilor de partid.

Moţiunea simplă îndreptată împotriva domnului ministru vine pe fondul unor indicatori macroeconomici la nivelul lunii august, care arată dezastrul din economie şi faptul că nu reuşim să avem o economie care duduie, probabil nu vă va ajuta nici pe dvs să mai discutaţi de acele măriri de pensii şi de salarii', a afirmat, în plenul Camerei, deputatul liberal Florin Roman. El i-a îndemnat pe deputaţii de la PSD care sunt nemulţumiţi de activitatea lui Dănuţ Andruşcă să voteze această moţiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel