Victor Ponta, împotriva moțiunii de cenzură. Îl acuză pe Ludovic Orban de BLAT! ”Joc ascuns”

Liderul PNL, Ludovic Orban, ”face un joc ascuns”, ”ieşind cumva să o sprijine pe Viorica Dăncilă”, a afirmat liderul PRO România, Victor Ponta.

"Cred că domnul Orban ori face un joc ascuns. pe care nu-l înţelegem noi, are vreun blat ceva, ori a vorbit aiurea. De ce să faci moţiune de cenzură, din moment ce Guvernul trebuie să vină să ceară votul pentru restructurare? (...) 45 de zile - timp în care trebuie să vină pentru vot. Dacă au 234 de voturi - nu de la PRO România -, pot să continue. Poate fac o restructurare atât de bună, încât o să ne convingă şi o să-i susţinem. Domnul Orban, din câte ştiu eu, nici nu e parlamentar. Cred că a ieşit cumva, aşa, s-o sprijine pe doamna Dăncilă şi nu înţeleg de ce", a afirmat Ponta la Parlament.

"Noi ne-am făcut de râs, practic, alături de PNL"

El a adăugat că PRO România va discuta ce atitudine va aborda în privinţa unei moţiuni de cenzură "la acel moment".

"Noi ne-am făcut de râs, practic, alături de PNL în sesiunile anterioare, când au depus moţiuni şi nu voiau să treacă moţiunea. Ei le făceau aşa, pentru dumneavoastră, să se facă că fac opoziţie, dar USR zicea că ei nu vor la guvernare, că PNL n-au guvern. Nu ştiu ce face PNL-ul, e treaba lui", a susţinut Victor Ponta.

"Am decis să demarăm imediat procedurile"

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal vor depune o moţiune de cenzură, a anunţat, luni, liderul formaţiunii, Ludovic Orban.

"Am luat decizia depunerii unei moţiuni de cenzură, cu atât mai mult cu cât este din ce în ce mai probabilă destrămarea coaliţiei de guvernare şi retragerea unui partid din coaliţia de guvernare. Am decis să demarăm imediat procedurile (...) şi am mandatat liderii grupurilor parlamentare (ale PNL - n.r.) să demareze consultări cu liderii grupurilor parlamentare din Parlament, mai puţin grupurile PSD", a afirmat Orban la finalul unei şedinţe a conducerii PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel