PNL, listă europarlamentare. Orban, precizare despre Crin Antonescu

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Cluj, că lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare va fi stabilită în jurul datei de 15 februarie în Biroul Politic Naţional, iar până atunci nu pot exista nemulţumiri cu privire la această listă. 

Prezent sâmbătă la Cluj-Napoca, unde a participat la şedinţa regională Nord-Vest a PNL, liderul liberal a fost întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează solicitarea liderului PNL Timiş, Nicolae Robu, de democratizare a deciziei, respectiv ca lista să fie supusă votului secret în Colegiile Directoare Judeţene ale partidului. 

"Nemulţumiri? Nu poate exista nicio nemulţumire cu privire la listă atâta timp cât lista nu este decisă în organismele statutare. (...) Nu am avut o discuţie, dar nu poate exista nicio nemulţumire legată de listă pentru că această listă nu este votată în organismele statutare şi nu e stabilită. Deci încă nu există o listă", a spus Orban. 

Lista va fi votată de preşedinţii filiale



Liderul liberal a precizat că lista cu candidaţii la alegerile europarlamentare va fi votată de preşedinţii filiale, în baza mandatului pe care îl vor primi de la filiale şi a prevederilor statutare. Liderul liberal a mai precizat că lista pentru alegerile europarlamentare va avea o reprezentare echilibrată.Întrebat cu aceeaşi ocazie dacă fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, va ocupa un loc pe lista partidului pentru alegerile din mai, Ludovic Orban a afirmat că acesta este unul dintre cei 49 de candidaţi şi că nu doreşte să facă comentarii despre un candidat anume. 

Vezi şi: Cioloş, candidatură la prezidenţiale din partea USR-PLUS

Google, anunţ oficial: Se închide. Despre ce este vorba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel