PNL, listă europarlamentare. Ce zice Orban de Rareș Bogdan

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, joi, pentru a stabili lista candidaţilor partidului la europarlamentare.

„Componenţa listei o voi prezenta public după reuniunea Biroului Executiv, în prima fază, şi ulterior a BPN, forurile statutare în care urmează să se decidă cine sunt candidaţii PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, întrebat dacă joi va fi stabilită lista candidaţilor PNL la europarlamentare.

Întrebare despre Rareș Bogdan

Chestionat dacă jurnalistul Rareş Bogdan a fost de acord cu o eventuală candidatură pe listele PNL, Orban a răspuns: „În cazul în care va fi candidat îl vom anunţa joi, după reuniunea forurilor statutare”.

„Lista va fi lungă, pentru că, din punctul meu de vedere, PNL are capacitatea de a câştiga alegerile europarlamentare şi acesta este obiectivul pe care îl aveam în vedere. Nu va fi o listă scurtă. (...) Cu cât PNL este mai puternic şi mai bine reprezentat la nivel european, cu atât România va fi mai puternică şi mai bine prezentată la nivel european, iar cetăţenii români pot să fie încredinţaţi că deciziile la nivel european vor veni în mare parte şi în beneficiul lor”, a afirmat preşedintele PNL.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel