PNL, legea Alexandra. Cumpănașu, apel de ultimă oră: Să se abțină!

Alexandra Macesanu
Alexandra Macesanu

Liberalii solicită convocarea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară pentru adoptarea ”Legii Alexandra”. Aceasta prevede închisoare pe viață pentru viol, uciderea copiilor sau a femeilor însărcinate.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că legea a fost inspirată după modelul ”Tijana", adoptată în Serbia.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata răpită în Caracal, a cerut ca nimeni să se mai folosească de drama nepoatei sale

”#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, dati-mi voie sa va multumesc tuturor celor care incearca sa faca atat cat poate pentru a cinsti curajul, bunatatea, buna crestere si inocenta Alexandrei. Sunt convins ca in acest registru se incadreaza si initiativa legislativa recenta propusa de un parlamentar si neasumata de PNL.

Insa am o mare rugaminte: NICIUN PARTID POLITIC SAU POLITICIAN sa NU mai foloseasca numele Alexandrei pentru diverse actiuni sau initiative legislative in mijlocul campaniei electorale! Cu atat mai putin fara acordul familiei. Sunt convins ca deputatul care a folosit numele Alexandrei pentru o initiativa legislativa a fost bine intentionat insa nu este ceea ce-si doreste familia.

Din fericire este o initiativa individula si nu una asumata de PNL. In perioada care va urma de campanie electorala ii rugam pe TOTI politicienii si TOATE partidele sa se abtina de la actiuni si initiative care sa foloseasca numele Alexandrei fara permisiunea familiei. DACA a decedat, memoria acesteia este tot ce le-a mai ramas”, a fost mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel