PNL, europarlamentare. Detaliul CHEIE care aduce aminte de Ponta

După ce ani de-a rândul PNL a criticat lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Națională, liberalii au decis să își prezinte candidații la europarlamentare pe BT Arena din Cluj. 

PNL a pregătit la Cluj-Napoca o lansare cu mare fast a candidaților pentru alegerile europarlamentare pe BT Arena, un eveniment ce aduce aminte de mult criticata lansare a candidaturii la prezidențiale a lui Victor Ponta de pe Arena Națională.

Peste 6000 de persoane au participat duminică la evenimentul de pe Arena din Cluj. Pe podium și-au făcut aparitia liderii liberali care au înfierat rând pe rând Partidul Social Democrat. Nu au lipsit aclamațiile și fotografiile triumfătoare cu confetti. 

Ludovic Orban, președintele PNL a criticat în nenumărate rânduri evenimentul de lansare pregătit de PSD în 2014. El chiar a cerut social-democraților să-și plătească datoria pentru acea lansare. 

Iată ce spunea Orban în 2016:

"Nerușinarea celor de la PSD care nici până astăzi nu au plătit lansarea faraonică de ziua lui Ponta în campania prezidențială. Dragnea trebuie să facă bine să se scobească prin buzunarul PSD să își plătească datoria către bucureșteni. În plus, toată situația din București e, în mare parte, consecința modului dezastruos în care a fost lăsată Capitala de izbeliște și e nevoie de un efort enorm". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel