EXCLUSIV  PNL europarlamentare. Rareș Bogdan, interviu EXPLOZIV la DC News după intrarea în politică

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareş Bogdan va acorda primul interviu în presa online - la DC News - după ce a fost nominalizat pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare 2019. 

Interviul cu Rareș Bogdan va fi difuzat marți, 19 martie, de la ora 12:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News și pe stiridiaspora.ro. Va fi o emisiune explozivă pe care vă invităm să nu o ratați! Jurnalistul de la Realitatea TV va vorbi despre culisele deciziei de a se implica în politică. Dezvăluirile nu se opresc aici! Stați pe DC News pentru a urmări un interviu exploziv marți, la ora 12:00! 

Ieșire din presă

Realizatorul TV Rareş Bogdan deschide lista candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare din 26 mai, listă validă joia trecută de către liberali.

"Voi rămâne acelaşi şi mă voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului. (...) Părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viaţă. Bunul Dumnezeu mi-a dat totul în presă, pornind de la presă locală, la regională şi apoi în topul jurnaliştilor din România ca încredere. (...) Urmează o nouă etapă, în care sper să am acelaşi succes ca în presă. (...) Nu putem abandona România în braţele PSD. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă de la măsuţa mea din studio. Nu-i abandonez nici pe telespectatori, nici pe români, nici pe ascultători, nici pe cititori, din contră îi voi reprezenta. Nu cer nimic PNL. Nu vreau nicio funcţie în PNL. Am venit să aduc un plus şi ei să evalueze pe 26 mai dacă au făcut un lucru bun sau nu. (...) Nu am venit să iau nimic, am venit să dau. Nu am nevoie de imunitatea de europarlamentar şi vin de la venituri mai mari din presă decât îmi oferă salariul de europarlamentar", a declarat Rareș Bogdan, într-o conferinţă de presă, organizată la finalul reuniunilor PNL în care a fost validată lista de candidaţi la europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel