PNL, boicot într-un moment cheie pentru România - update

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

PNL nu va participa la concertul de joi de la Ateneu, organizat de premierul Viorica Dăncilă, informează Antena 3.

Update: Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat pentru DCNews că încă nu a luat nicio decizie, în ceea ce privește invitația primită din partea premierului Viorica Dăncilă, pentru concertul de joi de la Ateneul Român.

Invitația premierului Viorica Dăncilă privind concertul de joi, de la Ateneul Român, ce marchează debutul Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, a stârnit critici din partea opoziției.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, PNL nu va participa la concertul de joi seară. Deocamdată, nu există un comunicat oficial din partea PNL.

Cu privire la invitație, Alina Gorghiu a postat, miercuri, un mesaj pe contul de Facebook: „Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniștii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!?

Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an. Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului UE dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?”.

VEZI ȘI: Rovana Plumb, replică în războiul cu Corina Crețu

VEZI ȘI: Alegeri europarlamentare. Rovana Plumb: Ţinta noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel