PNL, asumări de răspundere în loc de OUG. Firea anunţă când depune PSD moţiune de cenzură

Primarul general al Capitalei şi unul dintre liderii PSD, Gabriela Firea, a anunţat în ce condiţii vor depune social democraţii moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

"A fost un moment ruşinos pentru PNL, un partid istoric. După 30 de ani să nu mai vii cu bugetul naţional în dezbatere parlamentară. Dacă ar fi făcut PSD aşa ceva, să asume bugetul, zile în şir s-ar fi vorbit despre asta. S-ar fi spus că PSD este un partid retrograd, că ne izolăm de Europa, văd şi titlurile. A făcut asta PNL, s-a vorbit o zi două la televizor şi s-a închis subiectul. Ceea ce era o crimă politică pentru PSD, a făcut PNL. Eu sunt relaxată, pentru că românii sunt inteligenţi şi vor taxa asta. A ocoli Parlamentul înseamnă a-i ocoli pe români", a declarat Gabriela Firea la Antena 3. 

Când se depune moţiune de cenzură 

Legat de moţiunea de cenzură, politica se face pe voturi. Se poartă dialog cu celelalte formaţiuni politice şi când vom fi pregătiţi, vom şti că moţiunea trece, nu vom face doar un exerciţiu de imagine. Discuţia a fost legată de desfiinţarea SIIJ, dacă îşi vor asuma răspunderea şi acolo. Să vedem ce va face Guvernul şi după sărbători preşedintele Marcel Ciolacu se va întâlni cu liderii tuturor partidelor şi vom stabili ce e de făcut", a spus primarul general. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel