PNL, agent electoral pentru PSD. Chirieac: Dacă vrea PSD, Guvernul cade

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că discursurile miniştrilor liberali reprezintă cel mai bun agent electoral pentru PSD. 

"Dacă sunt pe partea PSD-ului, o să îi dau nota 10 dlui Cîţu, pentru că PNL este cel mai bun agent electoral al PSD-ului. Dacă suntem pe partea liberală, le dau nota 1. La prostiile pe care le fac şi le comunică domnii şi doamnele acestea, de la PSD se aude o tăcere adâncă, suspectă. Dar dacă treaba o face atât de bine Guvernul Orban, ce să spună PSD-ul? Lasă-i să lucreze. 

Am văzut multe conferinţe şi avem capacitatea să evaluăm. Decât să vorbească dl Orban cu tonul acela rectiliniu, mai bine Cîţu, pentru că dânsul e viu", a spus Bogdan Chirieac. 

"Pentru presă o fi bun Cîţu, dar pentru economie îl prefer pe Orban", a spus Eugen Teodorovici. 

"Nu e rău pentru economie. Aţi avut cele mai mari creşteri de salarii şi pensii, iar poporul muncitor v-a trimis pe ultimul loc", a mai spus Chirieac. 

În ce condiţii cade Guvernul

"Dacă vrea PSD, Guvernul cade. Dar eu cred că nu vrea! Pentru că cei mai buni agenţi electorali sunt la Palatul Victoria. Se erodează vâzând cu ochii. Nu e vorba de mimat. Deşi, singurul partid care va face exact ce a spus, dând din nou dovadă de corectitudine, va fi UDMR. Ei au spus că dacă se vor băga alegeri în două tururi, vor merge la moţiune", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel