PNL, program de guvernare. Mihai Fifor: Iată de ce nu au semnat Pactul pentru bunăstare a românilor

Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES
Mihai Fifor, Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici FOTO AGERPRES

"Exact ce vă spuneam! PNL va tăia salariile! Citez din programul lui Orban: 'Evaluarea impactului Legii nr. 153/2017 și promovarea unor măsuri în vederea restabilirii unui echilibru între salariații de la stat și cei de la privat și eliminarea inechităților'", transmite Mihai Fifor.

"În traducere liberă: vor modifica Legea salarizării pentru a reduce salariile bugetarilor, zic ei, la nivelul celor din privat. Adică exact ce anunțau: tăieri de salarii, tăieri de vouchere de vacanță, tăieri de bonusuri și sporuri, tăieri de salarii. Ce nu spun ei e că media salariilor din privat e mai mică pentru că sunt multe salarii gri, o parte pe cartea de muncă, o parte prin bonusuri sau direct în mână. Vor umbla și la salariul minim pe care noi tocmai îl majorăm, adică vor tăia și la cei din privat", scrie secretarul general al PSD pe Facebook.

"Mai aveți o singură șansă să-i opriți!"

"Au tăiat și majorarea punctului de pensie la 1.775, care urma să aibă loc de la 1 septembrie 2020. Nu e nicăieri în programul 'Guvernului lui Iohannis'! Iar dacă impozitează toate veniturile, atunci vor scădea și pensiile sub 2000 de lei, care azi sunt încă scutite de impozit.

Restrâng și programul Start-up Nation. Iată de ce nu au semnat „Pactul pentru bunăstare a românilor”. Ei nu se gândesc la „bunăstare”. Se gândesc doar la „austeritate”! Acum e clar! Mai aveți o singură șansă să-i opriți! Votați în noiembrie Viorica Dăncilă, singurul candidat care vă poate garanta că nu vine austeritatea!", a mai scris Mihai Fifor pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel