Urmărește emisiunea live


PMP atacă PSD: "Un joc ieftin de imagine"

PMP consideră că demersul luat în calcul de social-democraţi privind iniţierea unei moţiuni de cenzură reprezintă 'un joc ieftin de imagine', a declarat luni Eugen Tomac, preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară.

'Ceea ce face Liviu Dragnea este un joc ieftin de imagine. Dacă Liviu Dragnea ar fi fost un om politic adevărat şi nu ar mai fi susţinut Guvernul Cioloş, putea face un lucru foarte simplu: putea veni la pupitrul de la sediul de partid şi anunţa că toţi secretarii de stat, şefii de agenţii, subsecretarii de stat, membrii PSD pleacă din Guvern.

Or, la ora actuală, avem un guvern cu miniştri numiţi la propunerea premierului Cioloş, dar sub aceşti miniştri sunt secretarii de stat, şefi de agenţii, subsecretarii de stat numiţi de Victor Ponta, deci membri PSD. Este complet neserioasă această abordare, plecând de la discuţia legată de moţiune. (...) Nu cred că este o soluţie în clipa de faţă pentru că nu serveşte această criză politică nimănui.

Ceea ce face PSD este doar un joc politic ieftin. Personal, sunt dezamăgit pentru că Guvernul Cioloş a venit la Palatul Victoria pe fondul unei crize puternice în societate şi avea obligaţia să înceapă, cel puţin, discuţiile pentru reforma în sănătate. Or, am observat că subiectul legat de sănătate aproape că lipseşte de pe agenda premierului', a explicat Tomac, într-o conferinţă de presă, întrebat care este poziţia PMP faţă de activitatea Executivului şi dacă ar susţine o moţiune de cenzură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel