Ploile au făcut prăpăd în țară. Accidente și inundații- Bilanț actualizat

O informare ANM de ploi, ninsoare și vânt puternic a intrat de vineri seară în vigoare și deja a făcut ravagii în țară. 

În Constanța, a fost necesară intervenția de urgență a pompierilor militari. 55 de apeluri a primit ISU Constanța. Anunțau mai multe situații de urgență. Peste 50 de salvatori și 10 mijloace tehnice au intervenit pentru a salva persoane și a evacua apa din locuințe din municipiul Constanța, Năvodari și Corbu. 33 de străzi au fost inundate. Șase persoane au fost blocate în autoturisme și au avut nevoie de salvatori pentru a reuși să ajungă acasă. O persoană cu afecțiuni medicale a fost evacuată din casă și transportată de către un echipaj SMURD la spital. Din șapte case a fost evacuată apa, 28 de curți și 7 beciuri cu motopompele. 

Vremea rea și carosabilul ud au provocat și accidente. În Cotorca, un tir a intrat în curtea unei case, iar în apropiere de Mihăilești, Buzău, a avut loc un alt accident. Aceste două accidente au avut loc pe un singur drum scurt, pe ruta București-Buzău. În cazul celui de-al doilea accident au fost victime. 

(w670)(w670)

La ora 10:45, Infotrafic anunța: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Braşov, traficul rutier pe DN13 Braşov - Rupea, se desfășoară pe un fir, alternativ (dirijat de polițiști) în zona localității Măieruș. Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulația a fost întreruptă la km 34.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel