Pleșoianu: Suspendarea lui Iohannis, absolut obligatorie! Atentate la adresa siguranței naționale

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, este de părere că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat.

”Suspendarea lui Iohannis nu e doar necesară, e absolut obligatorie! Gesturile acestuia nu mai sunt doar încălcări grosolane ale Constituției României, ci reprezintă deja atentate la adresa siguranței naționale!

O spun în mod constant încă din decembrie 2016: „Dacă acest ins rămâne pe funcție, se va asigura că nu mai rămâne piatră pe piatră în această țară". Refuzul rânjit, telegrafic și deloc argumentat de a o numi pe Sevil Shhaideh premier, ieșirea în geacă roșie împotriva unui Guvern legitim, disprețul față de Constituție și față de Deciziile Curții Constituționale, oblonul cotrocenic tras peste protocoalele secrete și peste abuzurile instituțiilor de forță, recentele ieșiri în decor prin amenințările la adresa premierului Dăncilă, blocarea activității Guvernului prin refuzul de a semna decretele de revocare a miniștrilor demisionari și de numire a noilor miniștri, decretul prin care hotărăște el discreționar cine va ocupa funcția de șef al Statului Major în următorul an - toate acestea sunt doar câteva motive arhisuficiente pentru suspendarea lui Iohannis, precum și pentru punerea sa sub acuzare pentru Înaltă Trădare!

Gest de demnitate și curaj

Sunt în deplin dezacord cu toți cei care au căzut în capcana mesajului - "nu e bine să fie suspendat, îl relansează"! Îl... relansează? Foarte bine. Dacă ar sta lucrurile într-adevăr așa, dacă majoritatea poporului român ar vota împotriva suspendării Insului din Deal, atunci oricum nu ar mai avea niciun sens să vorbim despre nimic, nu-i așa? Personal, sunt convins că Iohannis ar fi suspendat cu o diferență cât se poate de clară. Dar, chiar de nu ar fi așa, chiar de ar fi păstrat în funcție Iohannis, nu s-ar chema atunci că poporul român majoritar și-l merită!?...

Pentru însănătoșirea fibrei naționale a poporului nostru, cel mai mare Dezbinator din istorie ar trebui suspendat! Un gest de DEMNITATE NAȚIONALĂ și de CURAJ... Apoi, lucrurile s-ar tranșa la vot. Iar românii ar avea ocazia să arate cum vor să trăiască de aici înainte...”, a fost mesajul lui Liviu Pleșoianu.

VEZI ȘI: Mișcare anti-PSD. Iohannis, nou atac. Chirieac: Pentru România este rău

 

Mircea Badea - Liviu Dragnea, replici. Gâdea: Da, au fost presiuni urașe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel