Pleșoianu, înainte de discursul de la Congresul PSD: O spun cât se poate de direct

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Candidatura lui Liviu Pleşoianu la şefia PSD a fost validată de CEx, astfel încât acesta poate să susţină un discurs, sâmbătă, în faţa membrilor de partid şi să încerce să îi convingă să îl susţină. Vineri seară, a făcut o serie de precizări înainte de Congres.

Vineri seară, Liviu Pleșoianu, invitat la Antena 3, în cadrul emisiunii „Exces de putere”, a vorbit despre Congresul PSD.

„Mâine... habar nu am cum o să iasă, ca să o spun cât se poate de direct. (...) PSD, la nivel de vârf, a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Lucru pe care eu nu pot să-l accept. Și nu îl voi accepta niciodată”, a spus Liviu Pleșoianu.

„Aș vrea să-i aud mâine vorbind”, a mai zis acesta, adăugând că pentru funcția de secretar general îl susține pe Codrin Ștefănescu.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

În acest context, amintim că Liviu Pleşoianu declarase anterior că, dacă nu ar fi fost validată candidatura sa, acest lucru ar fi stârnit revoltă în partid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel