Pleșoianu: ”Îmi vine să urlu!” Sugestie pentru Toader: Puneți din oră în oră presiune

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

„Îmi vine să urlu când văd cum stau marii bărbați de stat liniștiți și se uită cum crește iarba!”, a transmis, vineri seară, Liviu Pleșoianu.

„Români, noi am înnebunit de tot ca popor? Vom accepta așa ceva!? Torturat, ținut în lanțuri, bătut până la leșin, substanțe injectate pentru a nu-și mai controla membrele... Iar Lazăr Augustin e încă în funcție? Orice om cu un minimum de creier poate citi singur procesele verbale semnate de Procurorul Sinistru General! Nu e nevoie de CNSAS sau de alte "păreri"! Scrie negru pe alb: ca președinte al comisiei, procurorul Augustin Lazăr a fost doi ani la rând ÎMPOTRIVA eliberării dizidentului anticomunist TORTURAT, pe motiv că "nu a dat semne de îndreptare".

Am tot respectul pentru cei care merg să protesteze!

Am toată SCÂRBA față de acest individ, numit Klaus Werner Iohannis, care îndrăznește să dea lecții despre "justiție" și "stat de drept", în condițiile în care NU scoate UN cuvânt despre Lazăr!”, a scris Liviu Pleșoianu, vineri seară, pe contul de Facebook.

„Am toată lipsa de înțelegere față de RELAXAREA totală a ministrului Justiției! Domnule Toader, ar trebui să aveți ZILNIC declarații de presă, să puneți din oră în oră presiune PUBLICĂ pe Lazăr și pe Iohannis!”, a precizat Pleșoianu.

„Îmi vine să urlu”

„Eu voi continua să fac tot ce ține de mine, dar îmi vine să urlu când văd cum stau marii bărbați de stat liniștiți și se uită cum crește iarba!”, a mai scris Liviu Pleșoianu pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel