Pleșoianu: Gâdea a făcut toate eforturile posibile. Se dă o mare bătălie

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

„În România, se dă în aceste zile o mare bătălie - bătălia pentru OM”, consideră Liviu Pleșoianu.

„În anul 2016, pe 6 iulie, publicam un fragment video și o petiție pentru grațierea unei mame. Cazul a fost preluat imediat de Antena 3, iar o țară întreagă a SIMȚIT și i-a cerut lui Iohannis grațierea”, a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook, adăugând că i s-a părut „normal” să publice petiția „pentru că ÎMI FUNCȚIONEAZĂ INIMA!”

„Ana-Maria, această fetiță minunată, a reușit să-mi atingă cele mai profunde regiuni ale sufletului! Iar Mihai Gâdea a făcut, la Antena 3, toate eforturile posibile pentru ca întreaga Românie să afle această situație. ...Consider că momentul în care Ana-Maria a scris în direct cererea de grațiere este cel mai frumos exercițiu de UMANITATE pe care eu, personal, l-am văzut vreodată la un post de televiziune! Dacă postacii SISTEMULUI au iarăși fonduri fără număr, au iarăși linia de credit deschisă pentru a injecta otravă până și în acest caz, îi anunț pe această cale că voi continua să îi blochez fără nicio rezervă. AJUNGE! În România, se dă în aceste zile o mare bătălie - bătălia pentru OM. Iar eu prefer să mă situez de partea ființelor omenești cu sânge cald”, a transmis Liviu Pleșoianu.

Amintim că, duminică seară, la o ediție specială Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gâdea a readus în atenția publică acest caz care a emoționat întreaga țară.

VEZI ȘI: Iohannis, Dragnea, Dăncilă, Barna, Ponta, notați. Borza: Poate deveni cel mai important lider din politică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel