Pleșoianu, mesaj pentru criticii săi: Deosebirea dintre mine și Ponta este ușor de exprimat

Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a reacționat după ce a fost aspru criticat de susținătorii lui Victor Ponta.

"Susținătorilor lipsiți de nuanțe ai domnului PONTA, care mi-au deversat în cap în ultimele zile mai multe lături decât au făcut-o chiar și democrații DIEZULUI în februarie, am a le spune doar trei lucruri:

1. Deosebirea dintre mine și dvs. e aceea că eu nu îl critic doar pe Ponta. L-am criticat la scenă deschisă și pe Liviu Dragnea. Dvs. aveți, însă, "libertăți de cuget" unidirecționale. Asta e! Fiecare e sincer cu sine exact atât cât își propune să fie...

2. Deosebirea dintre mine și domnul Ponta este ușor de exprimat în următoarea scenă: eu l-am privit în ochi pe George Maior și i-am spus că sfidează acest popor și că ar trebui de urgență DEMIS, în vreme ce candidatul la prezidențialele din 2014, domnul PONTA, spunea că una dintre primele sale opțiuni de premier va fi domnul... George Maior, nașul și cumătrul său.

3. Se vorbea încă dinainte de campania electorală că PONTA și CONSTANTIN vor crea un nou UNPR. Exact asta s-a și întâmplat, "pas cu pas". Iar dacă aveți impresia că această decizie s-a născut în inima încărcată de patriotism a domnului Ponta și nu tot într-o vie, atunci vă urez mult succes! Fiecare are dreptul să se refugieze într-o realitate virtuală...

P.S. Puteți să vă faceți icoană din cine vreți. Eu n-o să evit să spun FIX ce cred despre persoana pe care mai aveți dvs. puțin și o sanctificați. Nimic nu e mai important decât SĂ FII UN OM LIBER! Ceea ce vă doresc și dvs.! Dar nu veți putea fi oameni liberi decât atunci când veți învinge în lupta cu propria dorință de a vă crea idoli...", a zis Liviu Pleșoianu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel