Pleșoianu, la Parlamentul European: Veste foarte proastă pentru Macovei

Liviu Pleșoianu se află la Strasbourg, în Parlamentul European, acolo unde astăzi urmează să aibă loc o dezbatere despre legile justiției din România. Deputatul spune ca le-a spus tuturor europarlamentarilor cine este "de fapt" Monica Macovei. 

"Sunt la Strasbourg, împreună cu Răzvan Savaliuc și Ingrid Mocanu. Vestea e foarte proastă pentru Monica Macovei, pentru că i-am informat chiar acum pe toți europarlamentarii cine e, de fapt, distinsa lor colegă. În text fac trimitere și la amplul raport publicat de Lumea Justiției:

CONTEXT – cine este cu adevărat Monica Macovei, cea care face un lobby agresiv împotriva noilor legi ale Justiției din România?

Dacă nu înțelegem contextul, nu avem cum să înțelegem situația reală. Legile Justiției pe care le schimbăm acum sunt legile europarlamentarei Monica Macovei, colega dumneavoastră. Monica Macovei este un fost procuror comunist (în timpul regimului totalitar al lui Nicolae Ceaușescu) care folosește sloganurile naziste oribile ale lui Goebbels atunci când se referă la adversarii ei politici. Nu se sfiește să-i numească „Ciuma Roșie”, folosind astfel exact termenii propagandei naziste! Săptămâna trecută, europarlamentara Monica Macovei a încălcat în mod revoltător Directiva (UE) 2016/343, privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumției de nevinovăție," a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel