Pleșoianu, ironie despre Cioloș după gafa Vioricăi Dăncilă

Liviu Pleșoianu
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu a publicat un mesaj ironic vizavi de gafele lui Dacian Cioloș în contextul în care lumea o taxează doar pe Viorica Dăncilă.

”Cioloș vrea linie de feribot prin... Munții Caucaz. Despre gafele premierilor... Sigur că doamna Dăncilă a gafat. La fel de sigur e însă că niciun #DEONTOLOG nu s-a dat de-a dura și nu și-a smuls părul de pe cap de revoltă în 2016, atunci când #Salvatorul_CIOLOȘ ne explica în direct cum va rezolva el să treacă vapoarele pesteee... Munții Caucaz!

Premierul Dacian CIOLOȘ - expert de renume mondial în #GEOGRAFIE, anul de grație 2016: "Dacă facem legătura între portul Constanța și portul Baku, din Georgia (...) Intenția este să creăm o linie de feribot între Baku și Constanța..."

...Păi ce făcurăm, domnu' tehnocrat? Tocmai dumneavoastră (#LUMINA, #SALVATORUL_ROMÂNIEI) să nu știți că Baku nu e absolut deloc în Georgia!? Să nu știți dvs. că Baku e, de fapt, capitala Azerbaidjanului!? Aproape că îmi pare rău că nu mai sunteți premier! Ați fi fost nu doar singurul premier din lume, dar chiar singurul om de pe planetă capabil să creeze o linie de feribot prin Munții Caucaz! Cu așa o minune a tehnicii, sunt ferm convins că ați fi câștigat lejer și Premiul Nobel! În fond, doar un om atât de capabil ca dvs. ar fi în stare de așa ceva. Pentru dvs., nu e necesar să "mutați munții din loc". Dvs., domnule CIOLOȘ, sunteți capabil să-i traversați cu vaporul!

...Păi ce făcurăm, domnii #DEONTOLOGI? Chiar așa? Ia să vedem, acum - că tocmai v-am atras atenția - câți dintre dvs. vă veți declara #JENAȚI și chiar #VEXAȚI de tâmpenia monumentală debitată de domnul premier tehnocrat CIOLOȘ!?”, a scris Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel