EXCLUSIV  Planul Roșu a fost activat! Accident grav cu un microbuz

Accident. Foto ilustrativ
Accident. Foto ilustrativ

Traficul rutier a fost blocat în această dimineață pe Drumul Național 2 E, între Fălticeni și Gura Humorului, din cauza unui accident rutier. A fost activat Planul Roșu

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un microbuz și o autoutilitară. 

Mai multe echipaje de ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului. Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, a fost activat Planul Roșu de intervenție. 

Planul Roșu a fost activat

”Au fost înregistrate nouă victime, dintre acestea două au fost găsite decedate. La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului au fost trimise șapte ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, modulul SMURD, dar și o autospecială de transport victime multiple. Cei șapte răniți au fost transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Suceava, dar și la spitalul din Fălticeni”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, pentru DC News.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului. Traficul rutier a fost blocat complet pentru cercetările de la fața locului. 

Vezi și: 

Cristi Borcea se întoarce în închisoare FOTO. Anunțul Poliției

Demascarea medicului fals. O traducătoare aruncă bomba: țintă pentru România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel