Planul PNL. Pensii majorate de la 1 ianuarie. Budăi: Asta este acomică

Violeta Alexandru, ministrul desemnat al Muncii, susține că ar putea crește punctul de pensie la 1435 de lei la 1 ianuarie 2020. Decizia ar urma să fie luată după ce va fi învestit noul Guvern. 

Înainte de orice mărire, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vrea să facă un amplu audit intern pentru a vedea exact care este situația financiară și dacă se poate aplica o majorare a punctului de pensie. 

Marius Budăi a intervenit în direct la România TV unde a răspuns la întrebarea dacă se poate aplica acest plan al Partidului Național Liberal de a fi majorate pensiile de la 1 ianuarie 2020. 

”Până nu văd nimic oficial nu mai comentez nimic din toate chestiile astea. Eu nu cred nimic. Sunt chestiuni de campanie. Nu și-au asumat nimic. Au fost colegi care au respins că acele sume nu sunt corecte, deci aștept chestiuni asumate politic. Trebuie să vedem diferența de impact bugetar, dar nu asta e problema. Chestiunea explicată de doamna ministru desemnat că face un audit la minister anul acesta ca să vadă dacă are bani la anu. Asta este acomică. Orice îți propui și orice vrei să faci pentru seniorii acestei țări este foarte important”, a precizat Marius Budăi la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel