Urmărește emisiunea live


Plângere penală pentru Aurelian Bădulescu și Petre Chirică

Avocati
Avocati

Trei consilieri generali ai Uniunii Salvaţi România au depus, vineri, la Parchet, plângeri penale la adresa viceprimarului Aurelian Bădulescu şi a consilierului general PSD Petre Chirică pentru purtare abuzivă şi ultraj.

 "Consilierii USR Raluca Teodor, Roxana Wring şi Ana Ciceală au depus azi la Parchet plângeri penale la adresa consilierilor PSD Aurelian Bădulescu şi Petre Chirică, pentru purtare abuzivă şi ultraj. Plângerile se referă la incidentele din şedinţa de consiliu general din 29 martie, în care Bădulescu a jignit-o pe Raluca Teodor, iar Chirică le-a agresat fizic pe Roxana Wring şi Ana Ciceală pentru că filmau şedinţa. Amintim că, deşi am cerut public primarului să ia o poziţie fermă împotriva acestui tip de comportament nedemn şi să le retragă sprijinul politic celor doi, nu s-a întâmplat nimic pe această temă", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR Bucureşti. 

Consilierul general USR Raluca Teodor a susţinut, pe 29 martie, în timpul şedinţei CGMB, că l-ar fi auzit pe viceprimarul Aurelian Bădulescu făcând-o prostituată. "Îi cer domnului viceprimar Bădulescu să spună cu voce tare ceea ce mi-a spus acum câteva minute şi vă rog frumos să vă cereţi public scuze. (...) Este tolerabil să folosească asemenea cuvinte în şedinţa de Consiliu? Mi-a zis că am lucrat în baruri în Anglia şi că am fost prostituată. Asta a spus domnul viceprimar Bădulescu şi sunt foarte îngrijorată de nivelul intelectual şi de sănătate mentală al Consiliului. (...) Acest comportament grobian se intensifică de la o şedinţă la alta, trebuie să fie făcut public, nu este normal", a declarat ea, într-o intervenţie în şedinţa de plen, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel