Plângere penală Dăncilă. Mihai Fifor: Acelaşi scenariu. Punct cu punct

Plângere penală Dăncilă. Mihai Fifor: Acelaşi scenariu. Punct cu punct
Plângere penală Dăncilă. Mihai Fifor: Acelaşi scenariu. Punct cu punct

Mihai Fifor a declarat, joi, că prin plângerea penală făcută premierului Viorica Dăncilă lupta politică a coborât 'la cel mai abject nivel'.

Mihai Fifor a transmis: 'Am aflat cu profundă indignare de faptul că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus astăzi, 17 mai, o plângere penală împotriva prim-ministrului României, Viorica Dăncilă. Premierului României i se face o plângere penală pentru înaltă trădare pentru că nu a prezentat nu ştiu ce informaţii preşedintelui statului. Este evident că asistăm la coborârea luptei politice la cel mai abject nivel, acolo unde se încearcă, în modul cel mai stalinist cu putinţă, dărâmarea unui guvern legitim constituit. Dacă de data asta nu s-a reuşit din interior, ca la precedentele guvernări, atunci se apelează la tertipul acesta atât de transparent, pentru ca, pe baza punerii în mişcare a unei acţiuni penale împotriva premierului, preşedintele să o poată suspenda pe doamna Viorica Dăncilă şi pune capăt guvernării noastre. O guvernare rezultată în urma votului a milioane de români şi care produce creştere economică şi generează bunăstare pentru români. Vot al românilor care, încă o dată, pare să nu conteze'.

Mihai Fifor menţionează că o situaţie asemănătoare a mai văzut în 2015, când a fost demis premierul Victor Ponta. 'Atunci premierului i s-a cerut demisia de cinci ori. Tot atunci a fost iniţiat un demers pentru începerea urmăririi penale a premierului. La scurt timp după aceea, 'a trebuit să moară oameni' pentru ca Guvernul să fie schimbat. Acel film se repetă astăzi, respectându-se acelaşi scenariu, punct cu punct. Se doreşte ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să se dea jos un guvern legitim, pentru a pune în loc un nou guvern 'tehnocrat', care să blocheze mărirea salariilor şi a pensiilor şi să perpetueze abuzurile din această ţară. Să ne amintim cum Guvernul legitim al PSD a fost dat jos cu o înscenare judiciară făcută premierului de atunci Victor Ponta. Înscenarea a fost demontată de instanţă, dar, între timp, guvernarea a fost pierdută, România a pierdut un an, a stagnat un an cu guvernarea teleportată de nicăieri, dar cu misiune precisă. Azi, modul de operare din 2015 pare să se repete. Se cere demisia premierului desemnat legal şi democratic. Plângerea penală e pusă în mişcare', a încheiat el.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel