Pițurcă, atac fără milă la Becali: O să se supere Gigi, dar și-o face cu mâna lui

Victor Pițurcă l-a atacat pe Gigi Becali, considerând politica sa greșită.

Fostul selecționer îl consideră pe Gigi Becali principalul responsabil de faptul că, deși a investit enorm, echipa nu a mai câștigat niciun trofeu de peste 2 ani. Pițurcă a precizat în acest sens și cazul jucătorilor aduși de la Viitorul pentru milioane de euro, dar care au regresat.

„Ce pot să vă spun eu e că Gigi e anti-fotbal. Nu are nimic în comun cu fotbalul. El chiar crede că ştie ceva acum şi vorbeşte cu antrenorii. Nu poate să ştie nimic. Nu poţi să te pricepi stând la birou şi dând comenzi bagă-l pe ăla şi pe ăla. Şi sunt mulţi pe acolo care nu ştiu fotbal. Dar sunt acolo. Noroc că sunt condiţiile astea în fotbalul românesc, că altfel ar trebui să termine mereu pe locul 4-5 dacă erau echipe mai bune.

Dacă era după cheltuieli, după investiţii, FCSB trebuia să câştige campionatul autoritar. Copiii de la Viitorul vedem că au regresat. Eu vedeam aceşti jucători viitorul echipei naţionale, pe FCSB urcând mult valoric şi mergând în grupele Ligii Campionilor, dar au trecut doi ani şi aceşti jucători nu că au rămas la acelaşi nivel. Din contră.

O să se supere Gigi probabil. Numai din cauza lui. El îşi face rău cu mâna lui”, a precizat Victor Pițurcă la Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel