Pisica Lil Bub, o senzație a internetului, a murit

Lil Bub, una dintre cele mai celebre pisici din lume, a murit.

Lil Bub, una dintre cele mai celebre pisici din lume, care avea milioane de admiratori pe rețelele de socializare online, a murit la vârsta de opt ani, au anunțat proprietarii acesteia, potrivit tmz.com.

O senzație a internetului, Lil Bub a „lansat” de-a lungul vieții un album, o carte, un spectacol de teatru și un talk show.

Mike și Stacy Bridavsky, proprietarii lui Lil Bub, care locuiesc în Bloomington, statul american Indiana, au anunțat că felina a murit duminică, „prematur, în somn".

Lil Bub avea polidactilie și suferea de nanism, dar și de o boală a oaselor numită osteopetroză. Pisica avea întotdeauna limba scoasă, deoarece maxilarul ei inferior era foarte mic și nu avea dinți. 

Datorită felinei, a fost lansat în SUA primul fond național pentru animale cu nevoi speciale, aceasta ajutând la colectarea a peste 700.000 de dolari pentru organizațiile din domeniu.

Mai mulți cercetători au inițiat o campanie pe site-ul experiment.com pentru secvențierea genomului lui Lil Bub, pentru a înțelege înfățișarea sa unică, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel