Piromanul de la Vama București a fost reținut

incendiu
incendiu

Incendiul de vineri  de la depozitele Autorităţii Vamale din Bulevardul Timişoara în care au ars peste 20 de maşini a fost pus de către un  inspector vamal. Acesta a fost reținut de procurorii care au decis  să înceapă urmărirea penală. Inspectorul a fost identificat pe camerele de supraveghere, vameşul fiind  supărat pentru că urma să fie concediat.

Inspectorul Iulian Neculai Ioan a fost surprins de camerele video când punea deliberat foc depozitelor. În plus, unii colegi spun că l-au văzut când a turnat benzină peste maşini şi chiar l-au filmat.

 Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar sâmbătă acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 6, unde s-a decis arestarea sa preventivă pe o durată de 29 de zile. Inculpatul şi-a recunoscut fapta.

 Potrivit procurorilor, bărbatul a pus focul intenţionat, pe fondul unor "nemulţmiri personale".  Procurorii spun că focul de la depozitul Vămii s-a extins la un depozit al unei firme private, compania estimând prejudiciul suferit la 150.000 de lei.

 Două depozite din Bucureşti ale Vămii, în care se află autoturisme, au fost cuprinse de flăcări, vineri după-amiază, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti. Depozitele se află pe bulevardul Timişoara din sectorul 6.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel