Pippidi-Nicușor Dan, mustrare în public. "USR, o mare improvizație"

În presă au apărut informații precum că Nicuşor Dan o va da în judecată pe Alina Mungiu-Pippidi pentru că ar fi zis că USR ar fi fost ajutată de SRI în campanie.

Invitată la B1 TV, Alina Mungiu-Pippidi a spus care este realitatea.

"Eu țin la USR în continuare, dar întrucât am scris un articol despre USR și presa SRI, presa SRI a făcut și ea ce a putut, adică a scos un lucru pe care eu nu îl spusesem în articol și pe care l-a promovat pe canalelor lor... și anume că USR este creația SRI. Nu există niciun loc unde eu să fi zis așa ceva. Articolul meu spunea așa: că USR, care fusese băgată sub preș, neglijată - și numai eu știu cât mă rugam de unii jurnaliști să o promoveze - a devenit, brusc, un proiect foarte împins în față de o anumită parte a presei care are conexiune cu serviciile.

Când? În momentul când cei de la USR au făcut o înțelegere masivă cu tehnocrații lui Cioloș, adică după ce au zis să vină tehnocrații la USR. Naiv trebuie să fii tu de la USR să vezi că brusc presa care până ieri te trata groaznic, publica diversiuni despre tine, dintr-o dată te consideră foarte bun.

USR este o mare improvizație. Le-a fost foarte greu să strângă semnături. Este o chestie de strânsură. Mulți oameni și-au pus speranța în USR. Eu am încercat să discut cu Nicușor Dan și i-am zis că este o greșeală să spună că îi cheamă în partid pe toți tehnocrații. A fost o greșeală și asocierea cu Cioloș. În loc să-și construiască viitorul, fiind un partid nou, în fiecare zi trebuie să apere guvernul Cioloș. Spontaneitatea unui partid ca USR trebuie apărată", a zis Alina Mungiu-Pippidi.

"Tot în presa SRI-istă a circulat informația că Nicușor Dan mă dă în judecată, asta după ce el a zis că nu știe ce am declarat eu", a mai zis Pippidi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel