Piperea: Dragnea, un subiect care parazitează

Piperea la TVR. foto: captura video
Piperea la TVR. foto: captura video

Avocatul Gheorghe Piperea şi-a publicat demisia din funcţia de consilier pe facebook, "pentru ca să nu apară speculaţii".

"Nu este o demisie pe facebook, ci este una normală. Am scris-o pe facebook ca să nu apară de prin PSD oameni care să spună că au determinat ei demisia mea" a precizat fostul consilier al premierului Tudose în emisiunea România 9, moderată de Ionuţ Cristache, de la TVR.

El a precizat că nu e în război cu PSD şi că nu vrea să ocupe "abuziv" agenda publică: "Sunt un pic uimit că a stârnit atâta emoţie o opinie a mea, un simplu cetăţean, din care ar rezulta, într-un fel sau altul, că ar trebui să se oprească această telenovelă. Cred că în următoarele trei luni, pot să fac pariu, vom discuta un singur subiect: Dacă să i se ridice sau să nu i se ridice imunitatea parlamentară domnului Dragnea. Celelalte vor trece în plan secund. Vreau să mă concentrez pe businessul meu, pentru că de mai mult de o săptămână, discuţiile care se fac, şi sunt destul de înverşunate, se fac pe Codul Fiscal şi aş fi vrut să mă concentrez pe acest lucru. A apărut, însă, acest subiect care o să paraziteze opinia publică, aşa cum se întâmplă de 10 luni de zile."

"În curând o să închid pagina de facebook", a mai spus avocatul. "Eu consider că Liviu Dragnea şi-ar face lui însuşi un bine, apropiaţilor lui ;i chiar PSD-ului dacă ar face un pas în spate şi ar demonstra într-un an, o jumătate de an printr_o clasare că nu este nevinovat. Domnul Dragnea ar putea avea şansa să devină - îmi pare rău că spun acest cuvânt - un stâlp al democraţiei. Nu va face, însă acest lucru, şi asta pentru că probabil că, cu sprijinul imunităţii parlamentare, se simte mai puternic.", a mai declarat avocatul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel