Pilula roz care este elixirul tinereții

imbatranire
imbatranire

Un om de știință de la Harvard susține că medicamentul NMN i-a luat 20 de ani din viață și că i-a dat tatălui său în vârstă de 77 de ani energia unui tânăr de 30 de ani.

Pilula NMN ar putea fi cheia inversării efectelor îmbătrânirii. Medicamentul a fost dezvoltat de către omul de știință australian, profesorul David Sinclair. Acesta și-a petrecut două decenii investigând modul în care ne-am putea „vindeca“ de îmbătrânire.

 Micuța pilulă roz reprezintă punctul culminant al secolelor de străduință neîncetată și de căutări pentru a găsi elixiruri magice.

Aparent, pilula are un gust sărat ca floricele de porumb, dar de dragul formei sale, profesorul David Sinclair preferă să nu înghită această mică doză de nicotinamida mononucleotidă (NMN), deși el este încrezător că nu i-ar face rău.

Dimpotrivă, potrivit Daily Mail, profesorul Sinclair - unul dintre experții mondiali în știința îmbătrânirii - consideră că pilula magică este cheia nu numai pentru contracararea procesului de îmbătrânire umană, dar chiar și pentru inversarea acestuia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel