Pietoni loviți de un șofer băut la volan. Una dintre victime a decedat

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Un bărbat de 34 de ani, din localitatea vâlceană Făureşti, a fost reținut de polițiști după ce a accidentat cu mașina, doi pietoni. Unul dintre aceștia a decedat. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, scrie Agerpres. Șoferul care avea o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, a părăsit locul accidentului.

"Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, de 34 de ani, din comuna Făureşti, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 643, pe raza comunei Iancu Jianu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi acroşat doi bărbaţi, de 40 şi de 35 de ani, din comuna Iancu Jianu, care se deplasau pe marginea drumului, în calitate de pietoni, după care a părăsit locul evenimentului. Din accident, a rezultat decesul bărbatului de 40 de ani şi rănirea celui de 35 de ani, acesta din urmă fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale", a precizat Alexandra Dicu, IPJ Olt.

Conducătorul auto care a acroşat cei doi pietoni a fost reţinut luni dimineaţa și va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Vezi și: 

Circulație oprită total. Trafic deviat pe DN 1 A

Suceava: Incendiu violent. Gospodării cuprinse de flăcări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel