Pieleanu, verdict crunt pentru Cioloș. Date uluitoare din SONDAJUL AVANGARDE

Dacian Cioloș își face partid. Fostul premier tehnocrat a făcut declarația în dimineața zilei de joi. 

Sociologul Alfred Bulai a declarat pentru DCNews că Dacian Cioloș, cu proiectul său politic, are zero șanse. Colegul său de breaslă, Marius Pieleanu îi dă dreptate și ajunge la concluzia că Dacian Cioloș ”trăiește pe altă lume”. 

”Domnul Bulai a mers mai mult pe teorie politică, eu aș da și niște cifre ca să-l completez. Nu le-am publicat la momentul respectiv, fiindcă nu au fost relevante pentru ce mă interesa, dar acum e contextul adecvat. Gândiți-vă ce șanse poate avea un om, care, întrebând populația `vă rugăm să ne enumerați un proiect al guvernării Cioloș`, 80% din populația României cu drept de vot nu a putut să indice un proiect anume. În opinia mea, deși nu am date consistente deși aș putea să le obțin, cred că este cea mai proastă guvernare postdecembristă a României, cea condusă de domnul Cioloș. Acest om care-și dorește să facă un partid în condițiile în care nu a avut niciun fel de performanță guvernamentală, nu are calitățile necesare unui lider politic, un pic de carismă, un pic de favorabilitate publică. Cred că trăiește în altă lume” a spus sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3. 

[citeste si]

”Nu are niciun fel de șansă domnul Cioloș, în opinia mea. Acest om nu a câștigat niciodată nimic, a avut doar funcții numite” a subliniat sociologul. ”Orice politician serios trebuie să aibă legitimitate prin vot”, a adăugat Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel