Pieleanu- Gavrilescu, SCANDAL: Inadmisibil ce faceți, doamna ministru! O RUȘINE ce faceți!

Un scandal imens a fost joi seară la Antena 3 între sociologul Marius Pieleanu și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. 

”Dați-ne lista, doamna ministru, cu politicienii, inclusiv din Guvernul României, care au permis de vănătoare, s-o vedem și noi, aveți curajul ăsta s-o faceți? Dați-ne lista cu toate zonele de vânătoare privatizate și în care special pădurarii nu le dau să mănânce urșilor. De ce anul trecut s-a cerut liber la împușcat de pisici sălbatice, căprioare, cerbi, râși- nici nu știam că mai sunt râși în România. Este inadmisibil ce faceți, doamna ministru a supremației omului, nu a mediului! Este o rușine ce faceți! Dvs. sunteți ocrotitoarea principală a mediului din țara aceasta. M-am enervat, iertați-mă! Este inadmisibil ca un ministru al Guvernului Tudose, pentru care am tot respectul, să gândească în termeni de anihilare. Este inadmisibil așa ceva! În loc să se uite la cauza problemei: dorința frustrată și bolnăvicioasă, patologică a multora dintre vânătorii din România de a omorî ursoaice cu pui lângă ea în Munții Bucegi. Asta nu o interesează pe doamna ministru? Nu o interesează că se fac adevărate măceluri în pădurile din România? Nesimțiților ce sunteți! Inadmisibil așa ceva. Nu vreau să aud niciun fel de explicații. Urșii nu se duc în gospodării pentru că vor să omoare oameni, se duc pentru că nu li se dă să mănânce. Sunteți ministrul Mediului, nu al supremației omului, doamnă!” a spus sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3. 

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a afirmat: ”Mie-mi pare foarte rău...”, fiind întreruptă de Marius Pieleanu: ”Lăsați-mă cu îmi pare rău!”. Grațiela Gavrilescu a subliniat că ”vreau să rezolv și problema urșilor, dar, în același timp trebuie să avem grijă de siguranța cetățeanului, că așa scrie în Constituție”. 

[citeste si]

Sociologul Marius Pieleanu face parte din Asociația de luptă împotriva vânătorilor.

Ministrul Mediului a adăugat că scrie în proiect ca o parte din acești urși să fie relocați în afara țării, însă adaugă: ”Dar ce să facem mai întâi de toate, să nu ne uităm în aceeași măsură la om ca și la animale? Nu pot să fac lucrul acesta”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel