Pieleanu: SURPRIZA de la votul moțiunii de cenzură. Grindeanu și Ponta și-au atins obiectivul

Foto Instagram
Foto Instagram

Sociologul Marius Pieleanu a spus că s-ar putea să avem o mare surpriză la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Profesorul a făcut referire la tinerii frumoși și liberi din PSD.

"Miercuri sau joi, când se va vota moțiunea de cenzură, vom vedea și caracterele. Vom vedea, de pildă, dacă Liviu Dragnea, a făcut bine prin infuzia, în opinia mea, excesivă, de tineret pe listele eligibile ale PSD. De exemplu, dacă moțiunea ar putea să aibă o problemă, ea nu poate fi decât dacă tinerii frumoși și liberi din PSD vor vota împotriva ei, actuali parlamentari. Este puțin probabil ca vechii social-democrați, trecuți prin multe lupte, să voteze împotriva moțiunii. Surprizele pot apărea de la tinerii frumoși și liberi din PSD", a zis Marius Pieleanu.

Sorin Grindeanu și Victor Ponta și-au atins obiectivul

"Dincolo, însă, am tot spus, dar se pare că nu este o temă care să preocupe: Sorin Grindeanu și Victor Ponta și-au atins deja obiectivul. Obiectivul lor nu este de-a prelua puterea executivă, ci de a-și construi, în Parlament, un pol de putere pe structura noului partid Pro România. Acesta este obiectivul fundamental al aripii Ponta - Grindeanu, nu neapărat preluarea puterii", a mai zis sociologul la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel