Pieleanu confirmă procentele lui Grindeanu. Sondaj CRUNT pentru Dragnea

Sociologul Marius Pieleanu, director Avangarde, a confirmat ceea ce a spus Sorin Grindeanu luni seară: Liviu Dragnea a scăzut în sondaje, PSD rămâne la același procent de 40%. 

”În mod cert, astăzi când vorbim, Liviu Dragnea nu este în vârful popularității sale. Toate elementele din actuala guvernare PSD s-au descărcat negativ, într-un mod natural, pe imaginea lui Liviu Dragnea și constatăm și noi cu toții cei care ne ocupăm de lucrurile astea că nu e cel mai popular lider al PSD. Așa cum ne-au arătat și alte situații, Liviu Dragnea are capacitatea de a reveni, depinde numai de el dacă vrea sau nu să facă asta. Mă tem că prin actuala strategie de imagine nu va fi confortabilă poziția pe care o avea, trebuie să se rebranduiască cumva, să redevină acel lider de partid pe care mulți dintre noi l-am cunoscut la un moment și care chiar putea să tragă după el prin organizare, capacitate de muncă, chiar prin subtilități de strategie. Astăzi, centralismul excesiv pe o singură persoană în managementul PSD-ului nu e favorabil imaginii în general a PSD-ului. Dincolo de asta, PSD-ul rămâne la 40 și ceva de puncte procentuale” a explicat Marius Pieleanu, la Antena 3. 

În ceea ce privește absența lui Liviu Dragnea de la BPN-ul de ieri, directorul Avangarde afirmă că ”este un semn că pohta ce-a pohtit se poate îndeplini și fără prezența sa fizică acolo”. 

[citeste si]

Afirmațiile sociologului vin să confirme declarațiile de luni seară, la TVR 1, ale fostului premier Sorin Grindeanu, care declara: ”Liviu Dragnea are un procent de 12-13% părere bună și foarte bună. Mai departe, când vine vorba despre încredere proastă și foarte proastă procentul se duce la 87-88%. Încrederea în acest moment în Liviu Dragnea este mult mai jos decât încrederea în partid. PSD-ul se menține în jurul unui procent de 40%.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel