Pieleanu aruncă pe scena politică CANDIDATUL PSD la Președinție: 80% dintre români spun că...

Mariul Pieleanu, directorul Avangarde, aruncă în scenă un candidat PSD care are calitățile necesare pentru funcția de președinte. 

”PSD ar trebui să externalizeze candidatura PSD-ALDe la președinție și să experimenteze cu Tudorel Toader. Are un profil foarte bun de candidat: profesor universitar, vorbitor de limbi străine, parcurs profesional fără cusur, atitudine didactică, tolerant, nu e impostor, e consecvent, moral și cu simț etic desăvârșit în politică. 80% dintre români spun că acestea sunt calități de președinte.

Sigur că PSD nu-și permite să nu aibă propriul candidat și, probabil că, dacă nu va fi vreo fractură de parcurs, Liviu Dragnea e cel mai nimerit în privința asta.

Dar dacă se întâmplă ceva sau din alte motive președintele actual al partidului nu vrea să candideze, eu cred că cea mai bună formulă este Tudorel Toader. Este o formulă bună în situația în care PSD-ul nu-și propune propriul candidat. 2 din 3 social-democrați spun că Tudorel Toader este o formulă bună. Datele sunt de ultimă oră, că acum 2 luni nu spuneau asta, că are calitățile necesare pentru funcția de președinte”, a spus sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel