Piatra Neamț. Mai multe persoane, blocate într-o telecabină

Alertă în Piatra Neamț. O telegondolă, în care se află mai mulți turiști, s-a blocat din cauza unei defecțiuni la motor.

Autoritățile din Piatra Neamț sunt în alertă. Mai mulți turiști au rămas blocați într-o telegondolă. Din primele informații ar fi vorba despre o defecțiune întâmpinată la motoarele principale. 

”Sunt persoane blocate în gondole, nu ştim câte la această oră. Am trimis două echipaje care o să evacueze oamenii din gondolă. Gondola e de altitudine mare, la 60-70 de metri deasupra oraşului. Nu e o operaţiune atât de simplă. Avem echipament special”, a spus Raul Papalicef, șeful Serviciului Salvamont Neamţ.

UPDATE 

Din informațiile deținute, in interior s-au aflat 15 persoane, fara probleme medicale.

Pentru deblocarea acestora, salvatorii au intervenit cu 2 mașini de stingere și o autoscara. De asemenea, la fata locului au fost trimise o ambulanta SMURD și o unitate de terapie intensiva mobila.

Cu eforturi susținute ale pompierilor salvatori, jandarmilor montani și ale alpiniștilor din cadrul Salvamont Neamt s-a reusit coborârea unei persoane, in siguranta.

La acest moment, sistemul a fost repus in funcțiune, cu ajutorul unui motor diesel, astfel ca telegondolele și-au reluat deplasarea către zona de sosire.

Salvare persoane blocate in telegondola Detalii - https://www.ziarpiatraneamt.ro/avarie-la-telegondola-pompierii-intervin-pentru-a-scoate-oamenii-blocati-in-cabine

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Luni, 27 August 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel