EXCLUSIV  Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, exclusiv la DC News și DC Business

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor, vine la DC News și DC Business pentru a face lumină în probleme vitale pentru viitorul României. 

Petru Bogdan Cojocaru, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, va aborda tema legată de digitalizarea României, respectiv termenul la care se estimează că românii vor  plăti toate taxele şi impozitele din faţa calculatorului.

O altă temă a dezbaterii se referă și modul în care vom avea toate actele sau autorizaţiile de la stat pe cale electronică sau cu o simplă introducere a CNP-ului.

Nu  în ultimul rând, Putru Bogdan Cojocaru va  dezvălui care sunt  oportunitățile de finanţare pentru firmele care activează în domeniul IT&C şi cum răsplăteşte statul inovaţia, dar și termenul la care Românie va ajunge la 5 G.

Interviul cu ministrul Comunicațiilor îl puteți urmări, vineri, 12 octombrie, 2018, de la ora 11:00, pe DCNews.ro și DCBusiness.ro, dar și pe paginile de Facebook ale celor două site-uri.

Cine este Petru Bogdan Cojocaru

Petru Bogdan Cojocaru s-a născut la 30 august 1983. A studiat la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", fiind absolvent al Facultăţii de Informatică a Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi în 2006.

A desfăşurat activităţi de dezvoltare şi întreţinere soft, comercializarea şi implementarea soluţiilor IT, consultanţă IT.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel