Petrecere STB pentru promisiuni. Solicitările călătorilor, reacții dure: ”Nu vrem să petrecem”, ”Cât credeți că vă mai răbdăm?”

STB petrece pentru 110 de la înființarea transportului public bucureștean și pentru viitoarele achiziții de mijloace de transport în comun. Așa dă startul unei campanii prin care dorește ca oamenii să folosească mai mult mijlocul de transport în comun și mai puțin mașinile personale. Însă, dacă mâine omul se dă jos din mașină și se urcă în tramvai, condițiile vor fi neschimbate și va sărbători o istorie, o realitate urâtă și promisiunea unui viitor strălucit. Reacțiile de pe Facebook sunt pragmatice și nu vorbesc despre promisiuni, ci despre nevoi imediate, ce pot fi gestionate de STB chiar de mâine.

Iată comentariile lăsate de oameni chiar la anunțul STB de pe Facebook cu privire la petrecerea din Parcul Izvor: 

Mai multe autobuze 641, care înlocuiesc tramvaiul 41. Poate și cu aer condiționat

”Va rugam sa introduceti mai multe autobuze pe linia 641. Vin foarte rar, extrem de rar in comparatie cu 642 si sunt pline la orice ora, ptr ca un singur autobuz nu poate prelua toti calatorii care intrau intr-un tramvai. Si poate trimiteti mai multe cu aer conditionat, daca tot stam cu orele in trafic. Nu vrem sa petrecem, vrem sa circulam civilizat cu mijloacele de transport in comun.”

”Si pt asta ati hotărât să ne omorați cu autobuzele 641 fara aer si care vin cand vor si cum vor?”

”Cum bă să faci traseul ăla la 641, să faci o săptămână din Ghencea până la Casa Scânteii, voi sunteți retard*ți?”

Aer condiționat în tramvaie

”Cu bani cheltuiți pentru concert, se puteau monta instalații de climatizare in tramvaie”

Reducerea timpului de așteptare

”Nenea firea, in acest comunicat sunt numai promisiuni viitoare de achizitionare si modernizare. Promisiunile le cunoastem, adevarul e ca stam inghesuiti ca sardinele, asteptam dupa autobuze 1/4 din viata noastra si dupa 5 statii trebuie sa facem un dus. Ne plac si concertele dar nu cand aniverseaza umilinta traita in autobuze.

”In loc sa organizati concerte care nu intereseaza (aproape) pe nimeni si imnuri pentru un serviciu (aproape) nefunctional, mai bine ati revizui frecventa masinilor si ati posta eventualele avarii la timp, ca sa nu mai asteptam ca idiotii! Pe linia lui 25 sunt intarzieri frecvente”

Respectarea orarului, automate de bilete în fiecare stație, igienizare în mijloacele de transport

”Chiar mă gândeam că după ce ați rezolvat problema aerului condiționat din mijloacele de transport, problema lipsei benzilor unice și a faptului că nu se respectă orarul de mers, problema automatelor de bilete in fiecare stație, problema jegului din autobuze/troleibuze/tramvaie etc, chiar era cazul pentru o paranghelie și niște bani aruncați pe apa sâmbetei de 6 iulie... #f*uckoff cu vloggerii, bloggerii și artiștii voștri mânjiți cu bani publici”

”Eu daca as fi STB nu as sarbatori nimic prin paranghelii pe bani publici, avand in vedere ce nemultumiti sunt bucurestenii de serviciile pe care le primesc de la dvs. Nu avem nevoie de scuze, avem nevoie sa luati masuri concrete si rapide prin care sa intrati si dvs. in secolul 21, in care calitatea vietii intr-un oras se masoara si prin calitatea transportului public si prin aerul pe care-l respira oamenii. Dvs. chiar nu vedeti mizeria din autobuze si tramvaie, halul de statii paraginite sau fara copertina de protectie sau puse de-a dreptul in noroi in unele zone, nu vedeti faptul ca stati blocati in trafic fara benzi dedicate, nu vedeti ca murim de caldura vara in autobuze si tramvaie fara aer conditionat? Ce-ati facut sa schimbati toate astea, s-a legat cumva conducerea STB cu lanturi in fata biroului primaritei capitalei ca sa rezolve ceva? Stiu ce-ati facut: NIMIC!”

”Cat de nerusinati puteti fi? Va bateti joc de noi, ne sfidati zi de zi cu mijloace de transport in comun din Evul Mediu, ne umiliti pe banii nostri! Calatorim ca in India, in mizerie si aglomeratie si va permiteti sa organizati petreceri? Cat credeti ca va mai rabdam?”

Oare nu era mai bine sa mai achizitionati un tramvai/autobuz din banii de pe spectacol? Nu ajuta cu nimic aceasta aniversare, este doar campanie electorala...

Camere video în mijloacele de transport, stații noi

”Pe linia 21 sa se introducă tramvaie cu camere video la ușile din spate și sa se facă o stație noua la paleologu lângă bursa de valori.”

”Și o stație acoperită la aeroportul Băneasa ca sunt 20 de autobuze care opresc in aceasta statie! Rusine sa va fie! Dna Firea, ne luati si pe noi in seama? Nu toti cei care locuim mai departe de Băneasa suntem bogați!”

Vezi și: EXCLUSIV STB, concert în cinstea unor viitoare achiziții. Vâlcu: Dans în parc pentru promisiuni. Risc de imagine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel