EXCLUSIV  Petrecere pentru condamnarea lui Dragnea - video pe care merită să-l vedeți

Dragnea
Dragnea

Sunt unii oameni care se bucură de condamnarea lui Liviu Dragnea mai ceva ca la Revelion.

Ultima bucurie care ne-a rămas este să vedem oameni după gratii. Pe Facebook a fost delir după condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea. Culmea este că unii dintre cei care s-au bucurat pentru că președintele PSD a ajuns la închisoare au călcat strâmb la un moment dat. Mă refer la oameni care s-au urcat beți la volan, care au făcut live în timp ce conduceau, care au apăsat pedala de accelerație până la refuz, care au mai șterpelit câte o ciocolată din supermarket, care au tulburat ordinea și liniștea publică, dar care se dau cu fundul de pământ pentru dreptate. Bineînțeles, până la ei.

Dacă unica fericire în viață care ne-a rămas a fost să ne bucurăm că a ajuns Liviu Dragnea la închisoare nu mai e nimic de zis. Când nu prea ne-au ieșit nouă socotelile este mai ușor să dăm vina pe altul. Dacă e și-un dușaman politic e perfect. Nu am un job bun? E vina lui Dragnea. Nu am mașină nouă? E vina lui Dragnea. Întrebarea este cine va fi următorul căruia i se va cânta mu#e PSD?

Până atunci, la mine în cartier,  undeva în București, e petrecere. În stradă, între blocuri. Trei domni beau, desigur suc, în timp ce urlă, de vreo jumătate de oră, mu#e PSD:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel