Petre Roman, de NERECUNOSCUT. Nimeni nu a știut cine este-FOTO în articol

Dan Negru spunea într-un interviu la DC News că își dorește ca în emisiunile sale să vină și politicieni. Aceștia habar nu au să folosească programele populare de televiziune, preferând nișele de știri. Dacă ar apărea în emisiuni de divertisment, unde audiența este uriașă, lucrurile ar sta altfel pentru politicieni.

Iată că Petre Roman a răspuns invitației lui Dan Negru în ediția specială de Revelion și a purtat o mască impresionantă care l-a făcut de nerecunoscut. Mai precis, a intrat în pielea lui Beast din X Men. De altfel, Petre Roman a fost surpriza serii pentru că rar vedem un politician în afara studiourilor televiziunilor de nișă în astfel de ipostaze.

Davy Jones din "Pirații din Caraibe", Durotan din "Warcraft", Pălărierul din "Alice în Țara Minunilor", Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men și chiar o mască pe papainoage – Bunul Uriaș din "Marele Uriaș Prietenos" au fost o parte dintre cele 11 măști care au urcat pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru.

[citeste si]

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel