Petr Cech se retrage fără regrete de la Arsenal

Petr Cech a disputat ultimul său meci din carieră contra lui Chelsea în finala Europa League de la Baku.

Petr Cech, emblematicul portar al echipei Arsenal Londra, care a disputat ultimul său meci din carieră contra lui Chelsea, fosta sa echipă, miercuri, în finala Europa League, nu are niciun regret', a afirmat jucătorul pentru BT Sport. 'Pot să spun că am făcut totul, deci, pot să mă uit în urmă fără niciun regret', a spus portarul ceh în vârstă de 37 de ani, aflat în lacrimi la finalul meciului şi pe care o parte a presei îl anunţă în curând la Chelsea, ca membru în staff-ul tehnic.

'Voiam să ridic acest trofeu, apoi să mă aşez şi să reflectez. Până pe 30 iunie, eu sunt jucătorul lui Arsenal. Până atunci nu voi decide nimic', a adăugat el. Legat de înfrângerea echipei sale, Cech a precizat: 'Acest grup de jucători nu merita asta. Eu pot să asigur pe toată lumea că munca făcută în acest sezon se va vedea anul viitor, când această echipă va fi mai puternică', a concluzionat legendarul portar.

Chelsea a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Arsenal cu scorul de 4-1 (0-0), miercuri seara, într-o finală care a opus două echipe londoneze pe Stadionul Olimpic din Baku. Chelsea a câştigat trofeul din nou, după ce şi l-a trecut în palmares prima oară în 2013.

Cech, fost portar la Chelsea, aflat la ultimul meci al carierei, a limitat proporţiile scorului, salvând poarta în două situaţii clare, la şuturile lui Hazard (75) şi Willian (79).

Citește și: Chelsea - Arsenal, rezultatul finalei Europa League. O 'afacere' englezească - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel