Petiție pentru reintroducerea pedepsei cu moartea. Monica Pop: ”Eu sunt o apărătoare a vieții, dar...”

Medicul oftalmolog Monica Pop a consultat de-a lungul vieții foarte mulți deținuți închiși pentru crimă.

Monica Pop a declarat, duminică la prânz, la Antena 3, că a avut la consultații foarte mulți deținuți periculoși:

”Cred că i-am văzut pe aproape toți criminalii din ultimii 20 de ani. Nu mi-a fost frică niciodată. Le-am spus polițiștilor să le scoată cătușele la consult”, a spus medicul.

Monica Pop a fost întrebată dacă e bine să semnezi petiția online pentru reintroducere pedepsei cu moartea, care a depășit deja 75 de mii de semnături.

În primul rând castrarea chimică este temporară și se face pe banii noștri. Ea trebuie refăcută. Eu sunt o apărătoare a vieții și sunt împotriva eutanasiei pacienților și a unui om în general, dar nu în situația asta în care el a pus capăt unei vieți și a distrus și viața unor familii”, a precizat medicul oftalmolog, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Ce scrie în petiție

”Pedeapsa cu moartea a fost abolită prin Decretul-lege nr. 6 din 7 ianuarie 1990 și decizia fiind cuprinsă în Constituția României din 1991, reconfirmată. De asta avem nevoie de pedeapsa cu moartea, pentru aceste creaturi profund defecte și ireparabile. Merită această bestie indulgență?

Cerem modificare codului penal prin inasprirea pedepselor pentru viol, pedofilie si crima. Modificare articolului 218, (1) introducerea pedepsei de 25-50 de ani de inchisoare pentru viol, in loc (3-10 ani) inchisoare cat este in prezentul cod si pedeapsa cu moartea pentru crime odioase comise de criminali care NU mai pot fi reintegrati in societate!

Anii de închisoare, sau pedeapsa cu moartea, ar trebui aplicate, în funcție de gravitatea criminalității/faptei. Pedeapsa capitala trebuie aplicata ca masura extraordinara in cazuri similare bestiei/scursurii care deliberat a ucis niste copile!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel