Peter Imre, audiat în procesul de partaj al lui Dinu Patriciu cu soția sa

imre
imre

Peter Imre, fostul colaborator al  lui Dinu Patriciu de la Adevărul Holding, s-a prezentat, joi, la Judecătoria Sectorului 1 pentru a fi audiat în procesul de partaj al omului de afaceri cu soția sa.

Dana Patriciu a cerut instanței să stabilească faptul că Dinu Patriciu nu mai are discernământ și din acest motiv vrea să-i administreze întreaga avere. În acest sens, Dana Patriciu a chemat mai mulți martori în favoarea sa, unul dintre aceștia fiind chiar fostul director general al Adevărul Holding, Peter Imre. Este cunoscut faptul că Imre l-a executat silit pe Patriciu pentru o sumă de bani restantă.

 La ieșirea din sediul Judecătoriei Sectorului 1, Peter Imre nu a dorit să facă nicio declarație.

Dana Patriciu îl acuză pe soţul său că, pe parcursul căsătoriei, a înstrăinat mai multe bunuri comune, inclusiv bijuterii, pe care le-ar fi dăruit amantei sale.

Dana Patriciu a argumentat că este căsătorită cu Dinu Patriciu din 1994, iar în timpul celor 18 ani de căsnicie au dobândit împreună bunuri imobile şi mobile, inclusiv tablouri, bijuterii, acţiuni/părţi sociale la diverse societăţi din România, Elveţia, Anglia, Luxemburg, Olanda, Germania, Franţa, Georgia, Cipru. Ea a indicat o cotă de contribuţie de 50% la dobândirea acestor bunuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel