Pete Townshend, chitaristul formaţiei The Who, şi-a prezentat primul său roman

Chitaristul şi compozitorul formaţiei de rock britanice The Who, Pete Townshend, şi-a prezentat joi, la Londra, primul său roman, "The Age of Anxiety", care dispune şi de o versiune pentru operă, relatează AFP, scrie Agerpres.

Trupa The Who, ale cărei melodii au devenit adevărate hituri, precum "My Generation", va lansa un nou album pe 6 decembrie, denumit "WHO".

"Nu am mai scris romane înainte, pentru că am crezut că nu sunt suficient de competent pentru asta", a declarat râzând Pete Townshend, care a compus numeroase melodii.

Acţiunea primului roman al acestui legendar chitarist, în vârstă de 74 de ani, se derulează pe fondul sexului, al drogurilor şi muzicii rock and roll, ca şi cariera sa. El propune o galerie de personaje care trăiesc experienţe la frontiera imaginaţiei şi a halucinaţiei.

"Aş spune că romanul este 80% inspirat din realitate. Am observat o mulţime de lucruri în jurul meu şi există, de asemenea, o mulţime de fapte autobiografice", a spus vedeta rock, referindu-se la relaţia sa cu drogurile, dar şi la faptul că a fost abandonat de părinţi pe când era copil, una dintre temele abordate în roman.

Pete Townshend a conceput de asemenea şi o versiune pentru operă, pe care speră să o pună în scenă din 2021.

"Am scris o carte doar pentru a putea scrie opera care vine odată cu ea!", a glumit artistul, afirmând că "visul său de fost student la arte era să poată crea ceva care să combine toate materiile fantastice" pe care le-a putut studia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel