Peste 18.000 de oameni vor interzicerea acestei tinere de pe net. Care este motivul?

Eugenia Cooney este o vloggeriță de 22 de ani, cu aproape un milion de abonați pe youtube și aproape 500.000 de followeri pe Instagram.

Tânără postează filmulețe care au că teme modă, frumusețe, întreținere personală, dar prezintă și hobby-urile și interesele acesteia. Deși Eugenia nu deranjează și nu jignește aparent pe nimeni prin postările sale, mii de oameni vor că această să fie interzisă pe internet.

Mai mult, această este și subiectul unei petiții semnată de mii de oameni, care nu vor să o mai vadă pe Youtube. Motivul pentru care tânără a ajuns ținută "haterilor" pe internet este aspectul ei fizic. Eugenia este foarte slabă și mulți cred că este bolnavă și ar trebui să urmeze un tratament specializat.

Astfel, cei care au semnat petiția vor să îi închidă Eugeniei canalul de Youtube, considerând că este o influența negativă pentru tinerele care o urmăresc și că promovează anorexia. "Eugenia Clooney are o problemă medicală gravă și ar trebui să urmeze un tratament", spune Lynn Cloud, cea care a inițiat petiția, susținând că nu intenționează să o insulte în niciun fel pe Eugenia prin acest demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel