Peste 150 de români, blocați în GRECIA. Au fost întorși din drum de autorități, ce se întâmplă de Revelion

Trei autocare cu români care urmau să petreacă Revelionul în Grecia vor avea un sfârșit de an crunt! 

Peste 150 de români sunt pe drumurile Greciei, fiind blocați să ajungă la destinație, acolo unde sperau să aibă un sfârșit de an fabulos. 

Vorbim de trei autocare cu români pe care autoritățile din Grecia le-au întors din drum. Este oprită circulația în Grecia, în aceste momente, pe mai multe drumuri și autostrăzi din cauza ploilor torențiale. 

Cele trei autocare cu români, care se îndreptau spre Atena, au fost anunțate că nu mai pot merge mai departe, pentru că nu li se poate garanta siguranța.  Două autocare s-au întors în orașul Larisa, iar al treilea a așteptat undă verde din partea poliției. 

Declarația unui ghid turistic

Unul dintre ghizi a povestit, la Antena 3, situația: ”Undeva la 87 de km față de Grecia era zăpadă pe autostradă, autospecialele erau pregătite de duminică, am stat câteva ore la un popas, în cele din urmă ni s-a dat voie să trecem, am mai stat apoi 1 oră și jumătate blocați la o stație de taxare, pentru că nu era nimeni acolo, nu ni se dădea drumul și, într-un final, am trecut și prin zona cu zăpadă, unde ni s-a spus să oprim la popasul respectiv sau să ne întoarcem în cel mai apropiat oraș, care era Larisa, ceea ce au și făcut multe grupuri”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel